Item account not registered or doesn't have a view.php file.

12 Comments

 1. Tänkte gå in och anmäla mig nu, men det var fullt varav två reserver.
  Ska vi bestämma en tid då reserver tidigast ska få fylla ut så man vet det?
  Reserverna är ju värdefulla och jag förstår att de inte kan vänta tills precis innan träningen. Men tråkigt att missa fotbollen då det egentligen finns en plats.

 2. Hej igen! Pratade precis med Christian och förstod att det bestämdes förra gången att vi fått två nya spelare, vilket är bra. Jag gör som Viktor Nilsson Lindelöf, accepterar att jag inte får spela varje gång

 3. Finns väl andra upplägg som sagt så alla får spela även om det blir fler än 14 pers. Som 3 lag utan eller med få avbytare som spelar korta intensiva matcher så går lagen runt att spela?

  Bara en tanke 🙂

 4. Alla som har betalat ska ju givetvis få vara med oavsett hur många anmälda vi är. Det får vi ju lösa i hallen. 8 man i varje lag är inte för många. Fler behöver byta oftare! Bara kom Björn!

 5. Björn kommer få meddelande av Strid att han är mer än välkommen ikväll, likaså kommer även Attila vilket betyder att vi i skrivande stund blir 17 personer. Härligt med alla på plats ikväll så vi kan klargöra vad folket tycker, det som vi snackade om i förra veckan 🙂 Ses ikväll!

Leave a Reply